Arto Blomqvist

+358 45 188 3235

apbworksoy@gmail.com

Varaosat

Uudet varaosat, käytetyt varaosat ja moottorit Volvo Construction Equipmentin ja Caterpillarin työkoneisiin. Muiden työkonemerkkien osat tapauskohtaisesti. Yhteistyökumppanimme ovat isoja kansainvälisiä toimijoita joka takaa laadukkaat osat ja nopeat toimitukset.

Voiteluaineet

Raskaankaluston ja työkoneiden kaikki voiteluaineet eurooppalaiselta valmistajalta. Täyttää viimeisimmät moottorivalmistajien laatuvaatimukset voiteluaineille.

Kulutusosat

Maahantuomme kaikki alustanosat Volvo Construction Equipmentin, Caterpillarin, Komatsun, Hitachin ja Liebherrin kaivinkoneisiin ja puskukoneisiin suoraan eurooppalaisilta valmistajilta. Muiden työkone merkkien osat tapauskohtaisesti. Valikoimaamme kuuluu myös kaivinkoneiden kauhat, kauhojen kulutus palat ja kynnet Cat-järjestelmällä.

Renkaat

Työkoneiden radial OTR renkaat työkoneisiin. Valikoiman koot ovat tällä hetkellä 26.5R25 ja 29.5R25.

Vuokraus

Jos projektisi valmistuminen vaatii kalustoa jota itselläsi ei ole tai sen hankinta omaksi ei ole järkevää, niin ota yhteyttä. Pystymme järjestämään yhteistyökumppanien avulla ajo-, kuormaus- ja vastaanottokalustoa kaikkiin tarpeisiin. Alkaen 10 t:n kalustosta aina 80 t:in asti.

Maarakennus

Kaikki maan– ja louheensiirtotyöt, murskan syötöt, sekä hiekannostot. Yhteistyökumppanien avulla katamme taatusti projektisi tarpeet ympäri Suomen.